Skip to main content

Suomen Dreeverijärjestön julkaisutoimikunta hakee

TOIMITTAJAA

Toimittajan tehtävänä on tuottaa Dreeveri-lehdessä ja tarvittaessa muissa lehdissä julkaistavia artikkeleita dreeveriin liittyvistä asioista ja järjestön tapahtumista, mm. SM-kilpailuista. Toimittaja toimii osana julkaisutoimikuntaa. Tehtävä on tyypiltään vapaaehtoistyötä, josta maksetaan hallituksen määrittämä kulukorvaus.

Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen suullinen ja kirjallinen taitoa, sekä osaamista lehtiartikkelien kirjoittamisessa. Aiemmin hankittu kokemus toimitustehtävistä on eduksi. Valmiudet tehdä artikkeleita myös ruotsin kielellä sekä valokuvaustaidot ovat erityisesti eduksi.

Ota yhteyttä julkaisutoimikunnan puheenjohtaja Katja Piiroiseen (katja.piiroinen@gmail.com) mikäli kiinnostuit tehtävästä, ja olet valmis antamaan oman panoksesi dreeveriharrastuksen hyväksi!