Skip to main content

Hallitus päätti joulukuun kokouksessaan tämän vuoden vuosikokouksessa pois käsittelystä vedettyjen DRAJ/DKAJ-sääntöjen ohjeosioiden muutosesityksestä tulevalle vuosikokoukselle. Esitykset julkaistaan jäsenistölle nähtäväksi ja kommentoitavaksi. 

Esitykset yleisohjeen ja palkintotuomarin ohjeen muutoksista ovat sisällöltään pitkälti yhtenevät vuosikokouksessa käsittelemättä jääneisiin versioihin nähden. Muutokset nykyisiin ohjeisiin on korostettu tiedostoissa keltaisella värillä.

Mahdolliset kommentit ja kehitysehdotukset voi suunnata sääntö- ja koulutustoimikunnalle, sdj.paakouluttaja@gmail.com. Hallitus päättää mahdollisista muutoksista esityksiin ennen vuosikokouskutsun julkaisua.

Ohjeosioiden esittely Kennelliitolle päätettäväksi on hallituksen toimivaltaan kuuluva asia, joka ei vaadi vuosikokouksen pöytäkirjapäätöstä. Hallitus tuo kuitenkin esitykset yleisohjeesta ja palkintotuomariohjeesta vuosikokoukselle keskusteltavaksi ja tarpeen vaatiessa käsiteltäväksi, koska niillä on merkittävää vaikutusta DRAJ-kokeiden tulevaisuudelle. 

Lisäksi hallitus hyväksyi kokouksessaan uudistetun ohjeen paikannuslaitteen käytöstä. Ohjeen voimaantuloaika päätetään myöhemmin, mutta se tehdään lähtökohtaisesti yhtäaikaisesti muiden ohjeosioiden uudistuksien mahdollisesti tullessa voimaan. 

Lisätiedot:

Lauri Peippo, puheenjohtaja
Timo Nurmiluoto, sääntö- ja koulutustoimikunnan puheenjohtaja

LIITTEET (aukeavat uuteen välilehteen):