Skip to main content
Koulutustiedotteet

Sähköinen koetallennusjärjestelmä

By Päivitetty 31.8.202231 elokuun, 2022No Comments

Dreeverijärjestöllä on käytössä DRAJ/DKAJ-kokeisiin sähköinen tallennus, joka toteutetaan Koiratietokanta-palvelun avulla. Koiratietokanta tuo myös mahdollisuuden tarkastella mm. koetuloksia monipuolisemmin suoraan internetin välityksellä.

Kennelliiton päätöksellä DRAJ ja DKAJ-kokeista ei enää vastaanoteta paperilla täytettyjä koetuloksia, vaan tiedot tulee lähettää vain sähköistä järjestelmää käyttäen. Täten Suomen Dreeverijärjestö ohjeistaa, että sähköisen koetallennuksen käyttö on lähtökohtaisesti pakollista tästä eteenpäin. Järjestön ajokokeiden vastaanottajan työtaakan helpottamiseksi tästä voidaan poiketa vain, mikäli koetulosten tallentaminen sähköisesti ei järjestäjän puolesta onnistu jonkin ylivoimaisen esteen takia.

Sähköisen tallennuksen myötä kokeita ei enää lähetetä piireille tarkastukseen, vaan suoraan järjestön ajokokeiden vastaanottajalle.

Koetallennusohjelman voit ladata Koiratietokannan sivuilta.
Muista tarkistaa ohjelman versio ennen kokeen alkua, ja ladata uusin versio!

Yleiset ohjeet ohjelman peruskäyttöön löytyvät tästä linkistä.