Skip to main content

Vuoden 2024 kuvauskilpailu on nyt käynnissä. Aiheena tuttuun tapaan dreeveri. Kuvia tullaan käyttämään järjestön julkaisuissa ja erityisesti vuoden 2025 kalenterissa, joten laadukkaita kuvia kaivataan. Toivomme kilpailuun tulevan otoksia eri vuodenajoilta, erityisesti kalenteria ajatellen. Kuvat voivat olla vaaka- ja pystysuuntaisia, joista erityisesti jälkimmäisiä voidaan käyttää esimerkiksi lehden kansikuvina.

Kuvien tarkkuus tulee olla vähintään 300 x 300 dpi.

Arvovaltaisena tuomaristona toimivat julkaisutoimikunnan jäsenet. Tuomaristo ei voi osallistua kilpailuun.

Voittajat palkitaan sekä yleisessä että metsästyskuvasarjassa! Lisäksi jaossa on pienempiä palkintoja sekä kalenteriin valitut kuvat palkitaan tietenkin vuoden 2025 kalenterilla.

Muistathan, että kuvan lähettäjällä tulee olla lupa kuvan lähettämiseen ja julkaisuun. Järjestöllä on kilpailuun lähetettyihin kuviin oikeudet niiden käyttämiseen ilman erillistä lupaa myös myöhemmissä vaiheissa.

Kuvat voi lähettää täysikokoisina sähköpostiin 15.7.2024 mennessä:
julkaisu.sdj@gmail.com

Alla vuoden 2023 valokuvauskilpailun parhaimmistoa. Kaikki 2023 valokuvauskilpailun tulokset löydät täältä.