Skip to main content

Hallitus on päättänyt kokouksissaan seuraavista esityksistä vuosikokoukselle. Muutettavissa dokumenteissa muutokset on merkitty keltaisella korostuksella.

Kaikki dokumentit ovat pdf-tiedostoja ja avautuvat uuteen välilehteen:

DRAJ/DKAJ ohjeiden päivitys:
Yleisohje
Palkintotuomarin ohje

Kilpailupisteytys DRAJ-kokeisiin

SM-järjestämis- ja valintasääntöjen muutokset

KVA-sääntö

Osan esityksistä osalta toimivalta muuttamiseksi (SM-valintasääntö) tai muutosten esittämiseksi Kennelliiton käsittelyyn (DRAJ/DKAJ-ohjeet) on hallituksella, joka on kuitenkin päättänyt tuoda esitykset vuosikokouksen käsittelyyn, jossa jäsenistö voi antaa mielipiteensä esityksistä ennen niiden toimeenpanoa. Kilpailupisteytys on täysin uusi asiakirja, jolloin sen käsittelee yleinen kokous. SM-järjestämissäännön mukaan ko. sääntöön muutokset päättää yleinen kokous.

Hallitus päätti tuoda vuosikokoukselle myös jatkovalmisteluun vuosina 2020 ja 2021 vuosikokouksissa jätetyt asiat. Jäsenten tekemät esitykset vedettiin kuitenkin kaikkien esittäjien toimesta pois käsittelystä. Näin ollen ainoa pöydälle jätetty ja nyt käsittelyyn otettava asia on hallituksen esitys KVA-säännöstä.

Varsinainen kokouskutsu julkaistaan lähempänä vuosikokousajankohtaa 25.3.

Jos et pääse itse paikalle, voit valtuuttaa itsellesi edustajan valtakirjalla: Vuosikokousvaltakirjapohja_2023.pdf

Lisätietoja:
saantojakoulutus.sdj@gmail.com
sdj.paakouluttaja@gmail.com