Skip to main content

Kennelliiton hallitus on hyväksynyt kokouksessaan uuden ohjeen määräaikaisilmoituksista kokeiden, näyttelyiden ja kurssien osalta. Ohje on tullut voimaan 19.8.2022 alkaen.

Ohje sisältää päivitetyt määräajat eri tapahtumien anomiselle. 

Käytännön toiminnan kannalta keskeinen muutos on sallia kokeiden anominen kennelpiiriltä aikaisintaan 6 mutta viimeistään 2 viikkoa ennen suunniteltua kokeen ajankohtaa. Tämä tarkoittaa, että muutamana viime kautena rajoitetusti käytössä ollut ”kahden viikon varoitusajan” kokeen anominen on nyt täydessä käytössä koko koekauden ajan.

Toivomme, että tällaisia pika-anottuja kokeita järjestävät ilmoittavat niistä järjestön nettipäivittäjälle, jotta kokeiden tiedot päätyvät sivujen koekalenteriin. Ajantasaiset tiedot kokeista löytää aina Kennelliiton tapahtumakalenterista.

Lue lisää: https://www.kennelliitto.fi/tietoa-meista/uutiset/uusi-ohje-maaraaikaisilmoituksista-tulee-voimaan-1982022