Skip to main content

DREEVERIEN AJOKOKEEN YLITUOMARIEN ROTUKOHTAINEN ERIKOISTUMISKOULUTUS (YT2)

Suomen Dreeverijärjestö ry:n dreeverien ajokokeen (DRAJ/DKAJ) rotukohtainen erikoistumiskoulutus (YT2) pidetään vuonna 2022 verkkokoulutuksena heinäkuun 30. päivänä 2022 alkaen erikseen ilmoitettavana kellonaikana.

Kurssin johtajana toimii Suomen Dreeverijärjestön valtakunnallinen pääkouluttaja, DRAJ/DKAJ-ylituomari Timo Nurmiluoto. Kurssille osallistuvien valinta tapahtuu ennakolta tehtyjen rotujärjestön hallituksen päätösten mukaisesti.

Tarkemmat tiedot verkkokoulutukseen osallistumisesta ja kurssimateriaalista ovat saatavana kurssin johtajalta, sähköposti: sdj.paakouluttaja@gmail.com, puh. 045 1130 927. Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu viimeistään viikkoa ennen kurssia samasta osoitteesta.

Kurssille hyväksytyille toimitetaan tarvittava kurssimateriaali ennakkoon.

DREEVERIEN AJOKOKEEN YLITUOMARIEN JATKOKOULUTUS (YTJ)

Suomen Dreeverijärjestön koulutusohjeen mukaisesti dreeverien ajokokeen ylituomarin on osallistuttava oman alueensa koulutukseen joka toinen kerta. Vuonna 2022 koulutusvuorossa ovat etelän ja pohjoisen alueet seuraavasti:

  • Etelän alueen YT-jatkokoulutus on lauantaina 6.8., vetäjä ja ilmoittautumisten vastaanottaja: aluekouluttaja Matti Kare, puh. 050 544 2784, sähköposti: matti.kare@kolumbus.fi, paikka: Mäntsälä (tarkempi osoite ja alkamisaika kerrotaan ilmoittautumisen yhteydessä)
  • Pohjoisen alueen YT-jatkokoulutus on sunnuntaina 14.8., vetäjä ja ilmoittautumisten vastaanottaja: aluekouluttaja Kari Hyytiäinen, puh. 0500 281 874, sähköposti: kari.hyytiainen.khy@gmail.com, paikka: Tupoksen ABC, Liminka, alkamisaika: klo 12. Mahdollisuus osallistua myös etäyhteydellä verkon kautta sopimalla asiasta kurssin vetäjän kanssa viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkamista.