Skip to main content
Koulutustiedotteet

Tarkentavia tulkintaohjeita + sääntöseminaari

By Päivitetty 21.12.202121 joulukuun, 2021No Comments

Sääntö- ja koulutustoimikunta on käsitellyt syksyn aikana puhuttaneita tulkintaseikkoja, ja linjannut niistä seuraavasti:

  • Maastoarvonnan käytännöstä päättää sääntöjen mukaan yksiselitteisesti ylituomari. Kokeen järjestäjä ei voi ilmoittautumishetkellä taata ilmoittautujalle, että kokeessa arvottaisiin maastot erikseen eri ajoeläimille.
  • Koiran laillisuus sorkkaeläinten ajoon on koiran ohjaajan vastuulla. Mikäli koira on korkeudeltaan yli metsästysasetuksen salliman rajan, sorkkaeläimet ovat sille kokeissa automaattisesti ei-haluttuja ajoeläimiä.
Sääntöseminaari

Dreeverijärjestö järjestää koronatilanteen salliessa sääntöseminaarin 12.3.2022 Siilinjärvellä. Seminaarissa käydään läpi sääntöjen nykytilannetta ja muutostarpeita. Tilaisuuten pyritään järjestämään etäosallistumismahdollisuus. Lisätietoja tapahtumasta ja majoitusmahdollisuuksista antaa Jouko Mustonen.